Hírek

IBC 2015 AmsterdamAz előző évekhez hasonlóan a vannet idén is részt vett az Amsterdamban évente megrendezésre kerülő IBC-n. Ezúttal sem ért bennünket csalódás, számtalan innovációs lehetőséggel találkoztunk. Nem utolsó sorban pedig rengeteg élménnyel, tapasztalattal tértünk haza a tartalmas hétvége után.

Az IBC, vagyis az International Broadcasting Convention 1967 óta évente kerül megrendezésre és az évek alatt valóságos óriássá nőtte ki magát, a legjelentősebb nemzetközi esemény a telekommunikációs iparágban. Az elmúlt években a jelentősége nemhogy csökkent volna, de tovább erősödött. 

Az esemény 55.000 résztvevőt vonz Amsterdamba, több mint 170 országból minden szeptemberben. Természetesen a kulcsfontosságú technológiák szolgáltatói mind jelen vannak, körülbelül 1700 kiállító van jelen. Emellett pedig megsámlálhatatlan konferenciát is tartanak. 

A vannet irodából ketten képviselték cégünket a rendezvényen, találkoztak a stratégiai partnereinkkel, beszállítóinkkal. Az aktuális trendek mellett kicsit a jövőbe is betekintést nyertek. :)

Beszéljenek tovább a képek:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Informálódjon újdonságainkról

Hírlevél feliratkozás