Hírek

Az internet mindenkinek jár - eredményt hirdettünk!Lezárult a Vannet rendhagyó jótékonysági pályázata, amelynek keretében végül két tehetséges, de rászoruló fiatalnak is egyéves internetelőfizetést adtunk.

Május 18-án, az internet világnapján hirdetett eredményt a Vannet szakmai zsűrije "Az internet mindenkinek jár" pályázatára jelentkező diákok között. A felhívással az volt a célunk, hogy egy szorgalmas, tehetséges de rászoruló fiatalt segítsünk egyéves internetelőfizetéssel. A felhívásunkhoz csatlakozott Attenhofer Adrienn, aki felajánlotta, hogy még egy diák internethez jutását támogatja. Így végül a zsűri tegnap két győztest hirdetett a pályázók közül.

A két kiválasztott a megyeszékhely egyik szakgimnáziumában tanuló pécsi Pongrácz Farkas, aki zongorázik, focizik, emellett matematikából és idegen nyelvből is számos vetélkedőn szerepelt kiváló eredménnyel; valamint a vokányi Telegdi-Rácz Nikolett, aki kitűnő bizonytványán kívül táncol és jó eredményekkel rendelkezik versmondó és idegen nyelvi versenyeken is.

A kiválasztottaknak a jövő hét során adjuk át a a díjat és kollégáink rövidesen be is kötik az internetszolgáltatást hozzájuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Informálódjon újdonságainkról

Hírlevél feliratkozás