Vannet a kosárakadémián

Pécs legújabb és talán legfontosabb sportlétesítménye lesz az Európában is egyedülálló színvonalú utánpótlás-központ, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia. A következő tanévtől hivatalosan is megnyíló létesítmény hatvan diákot tud majd befogadni, sportcsarnoka alapesetben 400 fős lelátóval rendelkezik, de ez akár az ötszörösére is bővíthető. A tanuláshoz és sportoláshoz szükséges helyiségek mellett három edzőpályával és minden igény kielégítő kiszolgáló egységekkel is ellátott építmény a várakozások szerint újra a kosárlabda hazai vezérhajóinak sorába emelheti Pécset. Ebben fontos szerepe lesz Rátgéber Lászlónak: a tízszeres bajnok mesteredző neve az építkezés kezdete óta összeforrt az Akadémiával.

A város egyik vezető üzleti internetszolgáltatójának számító Vannet számára komoly presztízsértéke van, hogy az NKA-t építő Nemzeti Sportközpontok vezetése a társaságot választotta. „Az Akadémia egyértelmű célja, hogy kontinentális szinten is a legjobbak közé emelkedjen, ehhez pedig mindenből a legjobbra van szükségük. Az internet esetében ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás gyors, stabil és megbízható, a szolgáltató pedig lényegében észrevétlen, hiszen nincs szükség rendszeres beavatkozásra, hibaelhárításra” – értékelt Lengvárszky Szabolcs ügyvezető.

A kosárakadémia a Vannet új, nagy sebességű optikai hálózatára csatlakozik, ami a közelmúltban vált elérhetővé a pécsi vállalkozások számára. 
 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?