A Backup szolgáltatás sajátosságai:

A Szolgáltatás vagy előre foglalási rendszerrel működik, ekkor dedikált sávszélesség érhető el az adott időpontban vagy „Best Effort” módban üzemel.

Foglalás esetén:

A használat előtt minimum 30 perccel el kell végezni a foglalást. A foglalásnak tartalmaznia kell a le- illetve feltöltési sebességet (Maximum 10/10 Mbps), az időtartamot (15 perc a minimum foglalás és 15 perces időegységben lehet megadni) és az igénybevétel helyszínét (ország, irányítószám, város).

A foglalás 24 órával a kezdés időpontja előtt díjmentesen lemondható valamint módosítható. Az éppen aktuális foglalás meghosszabbítható, ezt azonban a foglalás vége előtt minimum 15 perccel meg kell tenni (15 perc a minimum hosszabbítás és 15 perces időegységben lehet megadni). Időablak foglalása esetén a foglalás kerül számlázásra (adott idősávban a maximális le és feltöltés alapján kalkulált GB mennyiség)

Best Effort esetén:

Maximum letöltési sebesség 10Mbps, maximum feltöltési sebesség 4Mbps. Ez esetben a ténylegesen elforgalmazott adatmennyiség kerül számlázásra.

További információért és árajánlatért keresse Ügyfélszolgálatunkat! 

Hírek

Pécsi Iparkamara díjai

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elismerésekkel díjazta vállalkozásunkat!  

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

    Új csomagok

2017.február 1-től új, korlátlan* csomagok érhetők el! Ne maradjon le, nézze meg most! 

*a tájékoztatás nem teljes körű

tovább