Video átviteli szolgáltatás (Newspotter)

Teljes lefedettség Európában:

A newspotter szolgáltatással és a hozzá tartozó felszerelés Európa bármely pontjáról képes rácsatlakozni a KA-SAT műholdra. Szinte nincs olyan hely, ahonnan az élő bejelentkezés ne lenne kivitelezhető. A lefedettség jól nyomon követhető a biztosított térképeken: a műhold jele Európa határain belül biztosan befogható. A jel befogásának gyakorlata könnyen elsajátítható, a műholdra történő csatlakozás pedig a segédeszközöknek köszönhetően perceken belül kivitelezhető. A jel megtalálása után, a zökkenőmentes adatforgalom érdekében, a stábnak csupán arra kell ügyelnie, hogy működés közben az antenna tányért ne árnyékolja le valamilyen nagyobb tárgy. Amennyiben a rálátás biztosított, az adás folyamatosan fenntartható.

 Newspotter használata:

A műholdas adatátvitel használata rendkívül egyszerű, helyszíni előkészületekre gyakorlatilag nincsen szükség. Az egyetlen kötelezettség a felhasználók felé a csatorna előzetes befoglalása, amely egyénileg, interneten keresztül történik. Ennek lépései a következők: a felhasználó egyedi azonosítójával belép a szolgáltatás webes felületébe, majd megadja a használni kívánt terminál adatait, a felvétel helyszínét, annak hozzávetőleges időtartamát és az igényelt bitráta sűrűséget. A rendszer ez alapján határozza meg, hogy a szolgáltatás igénybe vétele mekkora kiadást jelent majd a felhasználó számára.

Szolgáltatási díj (kötelezettségvállalás nélkül):

1 GB = 70 EUR
(igényelt bitráta sűrűség állapítja meg a foglalt adatmennyiséget, így célszerű optimálisan beállítani)

A díjak nagyobb mennyiségű kapacitás foglalás esetén kedvezőbbek lehetnek.
Dedikált kapacitás, max 10 Mbit/s sávszélességig, a teljes műhold lefedettsége alatt.

Eszközök:

z eszközök palettáján megtalálhatóak a

  • gépjárműre szerelhető, automatikusan pozicionáló terminál
  • könnyen mozgatható flyaway szett
  • egyszerűen installálható low-budget standard berendezés

A terminálok egy  tipikusan 77 cm-átmérőjű antennából, egy speciális fejegységből és egy beltéri egységből állnak (illetve az egyes típusoknál forgató motor és beállító mechanika). Az eszközök kapacitása max. 50/20 Mbit/s (le- és feltöltési sebesség).

Részletes ajánlatért keresse kollégáinkat.

Hangátviteli szolgáltatás

Műsorszóró rádiók számára biztosított hangátviteli szélessávú szolgáltatások, főként kitelepülések számára jelent gyors és hatékony megoldást. A szolgáltatás díjai függenek az időtartamtól, szükséges feltöltési sávszélességtől, és várható elforgalmazandó adatmennyiségtől. Igényre szabott ajánlatunkat kérje kollegáinktól!
 

Rendezvényekre alkalmi szolgáltatásbiztosítás

Gyorsan telepíthető szolgáltatásaink kiválóan alkalmasak rendezvényekhez (pl.: hot-spotnak), hiszen néhány napon belül (adminisztrációval együtt) függetlenül a földi hálózatok meglététől kiépítésre kerül a szolgáltatás. Igényre szabott ajánlatunkat kérje kollégáinktól!

Keresse kollégáinkat a pontos árajánlatért!

Hírek

3D-s tehetségeket díjaztunk

A Vannet kiemelt támogatója volt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a GreypixelGeometrics Kft.3D és Én című fotogrammetriai pályázatának. A versenybe nevező fiatalok fényképek alapján készítettek digitális, háromdimenziós modelleket ismert és kevésbé ismert pécsi műemlékekről.

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

   Nőnapi akció! 

Ajándékozzon műholdas netet nőnapra! A Vannet egy különleges, csak egy napig érvényes akcióval szeretne kedveskedni – méghozzá rendhagyó módon nem csak hölgy ügyfeleinknek!

tovább