Mi is az a vanNet?

A vannetTM egy olyan internet szolgáltatás, mely az ország teljes területén biztosít stabil internet kapcsolatot főként a háztartások, a vállalkozások, és az intézmények számára műhold segítségével, függetlenül minden földi hálózattól. A szolgáltatás kétirányú, ami azt jelenti, hogy a le-, illetve a feltöltés is műholdon keresztül valósul meg, nincs tehát szükség földi hálózatra, mindösszesen elektromos áram kell működéséhez.

A „vannetTM” egy bejegyzett márkanév, mely az RG NetWorks Kft., mint a Tooway (SKYLOGIC s.p.a /EUTELSAT termékek) és az Astra2Connect (S.E.S. termékek) hivatalos magyarországi képviselete, által szolgáltatott kétirányú műholdas szolgáltatásokat jelenti.

A szolgáltatás működéséhez az Előfizetőnél egy ügyfél oldali műholdas terminál telepítésére van szükség, mely egy kültéri parabola antennából (75cm átmérőjű) és egy beltéri modemegységből (Ethernet csatlakozással) áll.
 
Egy olyan egyedülálló műholdas technológia, amely állandó megoldást nyújt azon háztartások, vállalkozások, intézmények részére, akiknek eddig nem volt megoldható és megbízható internet kapcsolata. Ezen kívül rendezvények internet, WiFi lefedettség biztosítására ideiglenesen is felhasználható.

Lakossági csomagok Kisvállalati csomagok Nagyvállalati csomagok Speciális díjcsomagok

Hírek

Pécsi Iparkamara díjai

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elismerésekkel díjazta vállalkozásunkat!  

további hírek

náluk vannet

Akik már használják

A műholdas internet felhasználási lehetősége nagyon sokrétű. Rovatunkban bemutatjuk referenciáinkat, elégedett ügyfeleinket, érdekes bekötéseinket. Nekik bejött a vannet.

tovább

     Akciók

    Új csomagok

2017.február 1-től új, korlátlan* csomagok érhetők el! Ne maradjon le, nézze meg most! 

*a tájékoztatás nem teljes körű

tovább