Szupergyors
internet csomagok

Csomagtípus kiválasztása

Hűségidő kiválasztása

Családi csomagok

Vannet SZIP Light
7 500 Ft helyett 5 900 Ft / hó
Hűségidő: 24 hónap
-22%
Letöltési/Feltöltési sebesség
30 /6 Mbit/s
Havi adatforgalom
20GB
Regisztrációs díj (egyszeri)
bruttó
9 900 Ft
Telepítési díj*
bruttó
27 305 Ft
Vannet SZIP 30
bruttó 9 900 Ft / hó
Hűségidő: 24 hónap
Letöltési/Feltöltési sebesség
30 /6 Mbit/s
Havi adatforgalom
korlátlan*
Regisztrációs díj (egyszeri)
bruttó
9 900 Ft
Telepítési díj*
bruttó
27 305 Ft

TOVÁBBI LAKOSSÁGI MŰHOLDAS DÍJCSOMAGJAINKAT IDE KATTINTVA BÖNGÉSZHETED!

A Vannet Szupergyors díjcsomagjait azoknak a háztartásoknak állítottuk össze, akiknél a Szupergyors Internet Program keretében optikai kábeles vagy mobiltechnológiával nem lehet legalább 30 Mbps letöltési sávszélességet biztosítani.

A díjcsomag 30 GB adatforgalmi kvótát tartalmaz. Ennek kimerítése esetén továbbra is elérhető 1/1 Mbps le- és feltöltési sávszélesség. 

Szupergyors díjcsomagunk éjszakai opciót tartalmaz. Éjjel 1 és 6 óra között nincsen forgalomszámlálás, ebben az idősávban sem a le-, sem a feltöltés nem számít bele az adatforgalmi kvótádba. Ebben az idősávban az eredeti fel- és letöltési sebesség érhető el akkor is, ha a havi adatforgalmi kvótád már kimerült.

Lakossági csomagjainknál a szolgáltatáshoz szükséges eszközöket (antenna, vevőegység) minden esetben szakértő munkatársaink telepítik. Az eszközök a szolgáltató tulajdonában maradnak, de az előfizető felelős az őrzésükért és rendeltetésszerű használatukért.

A telepítési díj megfizetésére részletfizetési lehetőséget is biztosítunk ügyfeleinknek. Két éves hűségidő vállalása esetén havi 1250 Ft-os részletre, 24 hónapos futamidővel.

Technikai vagy földrajzi tényező okozta meghiusúlt telepítés esetén az egyszeri regisztrációs és telepítési díjra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk.

Díjcsomagjainkkal kapcsolatban további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat!


Hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Informálódjon újdonságainkról

Hírlevél feliratkozás