Rólunk mondták

"Hosszú utat jártunk be a vannet előtt. Volt ugyan kiépített vezetékes hálózat, de korántsem volt megfelelő számunkra. Rendkívül megbízhatatlan volt a szolgáltatás és sokat szakadozott. Hálózatfejlesztést még sokáig nem tervez a szolgáltató, így erre nem alapozhattunk. Lefedettség hiányában a mobilinternet is megbukott. Szerencsére jött a vannet. Nemrég került bevezetésre cégünknél az EKÁER rendszer, amihez már megoldott a stabil internetkapcsolat."
Észak-Térkő Kft.
"Maximálisan elégedett ügyfele vagyok a Vannetnek. A megrendeléstől kezdve a telepítésen át minden flottul ment, és a szolgáltatás is hibátlan. Ez azért is nagy öröm, mert hosszú időn keresztül egyik szolgáltató sem tudott internetet varázsolni a pincészetünkbe."
Majoros László Majoros Birtok és Borbár, Tokaj
"A szigorúan védett, Magyarországon ritkaságszámba menő fekete gólyák fészkét 2013 óta kamera figyeli, a netezők élőben nézhetik a különleges madarak mindennapjait. Az infrastruktúra nélküli természetvédelmi területen egyedül a Vannet műholdas szolgáltatása volt képes stabil és megfelelő sebességű internetkapcsolatot biztosítani a közvetítés működéséhez.
http://gemenczrt.hu/media/feketegolya-feszek/"
Gemenc Erdő Zrt.
"A Borászat és Szálloda életében az internetkapcsolat nem az a dolog, amivel rendszeresen foglalkozni akarunk, de a munkánkhoz és vendégeink kényelme érdekében mégis nélkülözhetetlen. Olyan szolgáltatót kerestünk, aki fennakadások nélkül tudja azt a színvonalú szolgáltatást nyújtani, amire szükségünk van. A vannetesek a rendkívül ritka meghibásodásokat is szinte pillanatok alatt elhárítják, úgyhogy nekünk csak vendégeink kényelmére kell csak ügyelnünk."
Szabó Bálint, szállodavezető helyettes Bock Hotel Ermitage, Villány

Hírek